Goccles lasit suusyövän aikaiseen havaitsemiseen
Goccles lasit suusyövän aikaiseen havaitsemiseen

Suusyöpä on yksi yleisimmistä syövistä maailmassa, valitettavasti sen myöhäinen havaitseminen on yleinen ongelma kaikkialla. Varhainen havaitseminen on tärkein askel vähentämään kuolleisuusastetta: kun havaitaan ensimmäisessä vaiheessa, potilailla on 80 – 90 prosenttisen henkiinjäämisaste. Kun tunnetaan riskitekijät ja tehdään säännöllinen tarkastus, sisältäen koko suun tarkastus, varmistetaan pahanlaatuisten leesioiden ja esileesioiden havaitseminen.

Innovatiivinen lääketieteellinen laite on kehitetty ja patentoitu ryhmän “Oral and Maxillo-facial Surgereons of The Catholic University of Rome” toimesta – Policlinico Gemelli, GOCCLES® ovat silmälasit varustettuna patentoidulla optisella suodattimella käytettäväksi yhdessä hammashoitoloissa olevien hoitovalojen kanssa. GOCCLES® mahdollistaa terveen limakalvon tarkastelun fluoresenssilla ja auttaa havaitsemaan epäilyttävän esisyöpäiset ja syöpäiset leesiot, jotka ovat joskus tuskin havaittavissa tai kokonaan näkymättömiä paljaalle silmälle.

GOCCLES® toimii yhdessä hammashoitoloissa olevien hoitovalojen kanssa ja se ei edellytä lisätarvikkeita. Kun yleisellä hammashoitovalolla valaistaan limakalvoa, tietty molekyyli (Flavin Adenine Dinucleotide – FAD) on virittynyt ja säteilee heikkoa valoa, joka nähdään vain erikoissuodattimilla.

GOCCLES® on varustettu patentoidulla optisella suodattimella, joka on suunniteltu ja valmistettu Italiassa. Lasit helpottavat eristämään FAD:n säteilemän valon ja mahdollistaa epäilyttävien leesioiden tarkastelun suun limakalvoilla. Ainutlaatuinen suodatin GOCCLES® -laseissa tehostaa syöpäisien ja esisyöpäisien leesioiden tunnistamisen.